Studiodelen

Studiodelen

Ytan som är ägnad åt själva studiodelen är ca 3 x 6 meter.
Jag kan vid behov backa ytterligare nån meter om jag vill, vilket säkert kan vara bra. 🙂
Bredden räcker ju precis till åt en stor bakgrund (den vita rullen som hänger i taket)för den är 2,75m bred. Blir ju lite trixigt precis vid dörren, men det är smällar man får ta. 😉 Är trots allt glad att jag kunde få upp den nån stans.

Tyvärr är takhöjden inte mer än ett normalt hus, dvs nästan 2,40. Det är väl i nättaste laget när man pratar studio och vill kunna hissa upp blixtar mm till skyarna. 😉 Men men… ett utrymme är bättre än inget utrymme alls.

Känns som det snart börjar bli dags att testköra lite där inne… skulle behöva hitta ett par bäbisar tex. Någon som har nån på lut kanske? 🙂

Föresten var jag duktig idag och lyckades skruva upp två rullgardiner helt på egen hand. Det tog sin lilla tid, men upp kom dom till slut. Hejja mig!

One thought on “Studiodelen

  1. Takhöjden är kanske inte så mycket att göra åt – men det låter nog som om det skulle räcka gott och väl till bebisar iallafall!? 😉 Desto bättre att du har så pass många meter på det andra hållet. Hoppas modellerna strömmar till så du kan fota massor i vinter!! 🙂

Comments are closed.

Comments are closed.