Hundpromenad

Hundpromenad

Idag blev det lite redigering av bilder. Med betoning på lite – tyvärr! Spenderade dock ungefär halva dagen med detta “lite” pga en dator som verkade ha tjuvstartat på julknäcken…. det var nämligen segt som sirap att få nått gjort.

Bara att inse – det är dags (redan IGÅR faktiskt!) att köpa en ny dator som skall vigas åt bildredigering. Den ska ha så jäkla mycket minne att den kan jämföras med en formel 1-bil! 🙂

Hur som, jag kollade lite i novembermappen och hittade lite hundbilder från en liten hundpromenad på Sjöbotten. 🙂 Hade ju tänkt hinna både det ena och det andra, men nu var jag mest glad över att jag hann redigera “nånting” alls…. *suck* Förrgårdagens höstbilder och dagens vinterbilder kom inte ens i närheten av att bli påbörjade så dom får jag tampas med en annan dag.

Det är svägerskans lilla luddboll som jag fick äran att ta en promenad med en förmiddag, och givetvis tog jag ju med mig kameran. 🙂 Man får inte vara dum när tillfälle bjuds.

Kan ju säga att det var lättare sagt än gjort att fånga ett busfrö i farten! Det är lite mer drag i dom här tassarna än ett par barnsben… men bara lite mer… 😉

Comments are closed.