Bästa buzzningen hittills. :)

Bästa buzzningen hittills. :)

Alltså, att buzza Vanish har ju varit plättlätt – vem tvättar inte liksom? Påsarna att dela ut gick åt i ett nafs, och själv har jag tvättat som aldrig förr! (haha – tro det eller ej!)

Jag har gått den ganska enkla vägen och kört med 1/4 – 1/2 skopa Vanishpulver i tvättmedelsfacket (tillsammans med tvättmedlet) och sen tvättat som vanligt. Har inte haft några otäcka fläckar att testa spray mm på. Upptäckte däremot fula fettfläckar på en av sonens t-shirtar och dom ska få sig en omgång innan nästa tvätt.

Vet inte om vi vant oss vid “halvskitig” tvätt pga pumpen som pajjade i tvättmaskinen för några veckor sedan eller vad det är, för nu helt plötsligt tycker jag tvätten (kläderna) är sjukt mycket renare. Känslan när man tar i dom när man ska hänga dom på strecket är nått helt annat. Ser fram emot att få tvätta egenom resterande del av våra kläder för tvätten var nog allt annat än ren med en taskig avloppspump i tvättmaskinen. Brrrrr…..

Börjar bli dags att byta det vita sofföverdraget. Gissa om jag ska ge det en omgång med Vanish!? Hehe…. är inte speciellt vitt längre….

Comments are closed.