Kärt återseende….

Kärt återseende….

…och det kändes himla trevligt att ses igen och hålla dig i min hand. 😉

??

Kameran så klart – min egen! 🙂
Det var inte igår, och inte i förrgår heller…. eller ens förra veckan tyvärr!
Men i morse gjorde jag slag i saken och skruvade på ett macroobjektiv och tog mig en promenad nere på baksidan vid älven. Vi red där härom morgonen vid ungefär samma tid så jag visste vad jag hade för ljus att leka med. 🙂 Nu fanns det väl inte så förskräckligt mycket spännande att fota, men lite svamp funkar alltid. Dom gör sig bra på bild och står UTMÄRKT bra där dom står ute i skogen! Har ingen som helst lockelse av att äta nått dylikt.

Vi börjar lite lätt med några bruntonade ormbunkar som jag passerade innan skogen.

Och här är en liten glimt av hur det såg ut där nere i skogen. Svårt ändå att göra det rättvisa på bild som ni säkert förstår.

Ett första “offer”. (när den insåg att jag inte tänkte ta den stod den dock helt still….)

En annan “charmerande” sak.

Och en med “bad hair day”. 😉

Den här fick mig att tänka på nybakat bröd…. tssss

Denna hittade jag faktiskt hemma på gården. (tänkte skriva i trädgården, men vem försöker jag lura då? Trädgård för mig är nått snyggt och prydligt… *skratt*)

Håll med om att dom är lite häftiga att kolla på på nära håll! Den var liksom “taggig” när man började studera den. Kanske svårt att se på dom här små bilderna, men när jag förstorade upp i datorn såg dom ascoola ut!

Det var morgonens lilla svamppromenad det. Nu ska jag fortsätta njuta av en ganska ledig dag och fundera på vem som ska få äran att släpa ett par tunga ek-skåp tillsammans med min man i helgen. HEHE…

2 thoughts on “Kärt återseende….

  1. Idag har det äntligen varit sånt där väder som jag önskar att det skulle vara hela septemeber… Men här har det ju mest regnat, så när det nu äntligen var en solskensmorgon så var det ju givet att gå ut en sväng med kameran då. 🙂 Fast mina foton från skogen ser inte riktigt ut som dina – och svamparna slank ner i en påse utan att bli förevigade först! 😀

    Vad KUL det hade varit att gjort dagens fotopromenix ihop med dej! Det får vi göra nån gång i framtiden!? 🙂

    Ha en toppenfin helg, och hoppas ekskåpen blir lättflyttade!

Comments are closed.

Comments are closed.