Fotar massor, men inget privat.

Fotar massor, men inget privat.

Det kanske är baksidan med att “jobba” med foto på det här viset. Jag har knappt tagit i kameran på flera veckor. 🙁 Har å andra sidan inte direkt haft nått jag velat göra heller så det är ju inte direkt så att jag hoppar jämfota av frustrering. 😉

Det får väl ligga på vänt lite så blir det en härlig kick när man har tid och möjlighet sen. Vill ju får iordningställt “studion” och då hoppas jag få fota en del åt mig själv.

I helgen har det blivit annat kreativt skapande. Jag har varit på pysselträff i Enköping med Åsa (Scraphorse) och det var heeeeelt underbart! Vi stack ner redan på fredag kväll och anlände runt 21.15 till lokalen. Sen var det bara att rigga sin plats med pysselsaker och sätta igång, och tänk att både jag och Åsa lyckades komma igång med ett litet projekt som skulle vara klart klockan 00.00 där på natten. Sen var det omröstning och prisutdelning. 🙂 Nån gång efter 01 slöts dom små gröna och tack gode gud för att jag tog med mig öronpropparna! Visserligen inte helt ljudtäta (tyvärr) men jag fick iallafall lite sömn (tror jag). Vi sov i samma lokal som det pysslades så det blir ju lite si och så med sovandet, men det hade vi ju räknat med så det var ingen överraskning.

Klockan 08 fick vi äntligen frukost – ja, äntligen, då hade vi varit vakna över en timme redan…. fniss…. så, inte många timmars sömn direkt. Efter frukost var det bara att ge järnet och pyssla allt vad tygeln höll, och vi satsade i första hand på utmaningarna. Vi hade 3st som skulle vara klara på eftermiddagen och ytterligare 2 som skulle lämnas in efter kvällsmaten. Blir lite inspirationsboost att skapa något som är givet liksom.

Trodde aldrig jag skulle komma igång, men framåt lördag eftermiddag kände jag faktiskt att jag lyckats få igång pysselcellerna i hjärnkontoret så det började rulla på lite. Det bjöds på god mat och ett helt fantastiskt fikabord på lördag eftermiddag. Mmmmmmm, tur man kunde ursäkta sig med att det var lördag – host host!

Lördagkvällen blev inte så mycket tidigare den, men jag tror vi somnade fortare och vi fick sova lite längre. Jag vaknade inte förrän 07.20 och det var ju kors i taket! Skönt. Behövde dom timmarna. Snabbtvagning och lite frukost och så på pysslet igen. Vi hade fått en helt ny utmaning serverad för söndagen så den tog vi tag i. Sen blev det lite fritt skapande fram till lunch innan vi började packa ihop oss. Skönt att komma iväg så det inte blev allt för sent innan vi kom hem. Tog ca 2 timmar att köra eller nått.

Ska försöka fota och lägga ut lite av det jag gjort här i bloggen så det blir lite mer pyssel och händer nått – ber om ursäkt för att det är stendött mellan varven.

Vann faktiskt en av tävlingarna med en tag och så fick jag ett pris på utlottning bland inlämnade bidrag. 🙂 Skoj. Sånt muntrar upp.

Comments are closed.