Gjort ett ryck med 365foton2011

Gjort ett ryck med 365foton2011

Man kan väl säga att jag låg en bit efter….
Det gör jag föresten fortfarande, men inte riktigt lika ruskigt mycket. 🙂

Tog tag i saken och satte mig idag och letade foton som tagits under vårkanten här och jag hittade en hel del som passade in på dom angivna ämnena på listan. 🙂 Trevligt trevligt.

Dom finns att se här: http://lisainkywings.se/365-foto-2011/7-juli/ för dig som är nyfiken! (går även att komma dit via menyn längst upp så klart)

Jag har helt enkelt haft ett liv emellan för att orka ladda några bilder, det kan bli så ibland. Vi får se om jag når ända fram i år eller inte…. har iallafall lyckats komma ett steg längre än förra året, och bara det är ju en bedrift. 🙂

Har lite nya andra foton att redigera oxå. Får se när jag orkar sitta. Kan sitta små stunder i taget då nacken säger ifrån och läkaren tyckte absolut att jag skulle undvika att sitta länge vid datorn…. ehrm! Lättare sagt än gjort, men eftersom jag känner av det så är det väl bara att lyda order.

Har haft jättetrevligt besök här i helgen ev en Skåne-vän som var ute på lite semester. 😉 Blev en utflykt med kamerorna i högsta hugg så ett eller annat foto lär nog finnas på minneskortet. (hoppas jag!) Blir ju inte så mycket turistande på hemmaplan i vanliga fall, så det var riktigt trevligt att ta en tur i krokarna. Tur med vädret hade vi oxå.

Härnäst på fotomenyn står en liten 1-åring som ska få rocka loss med en tårta – helt på egen hand. Det ska bli så skoj att få fota och jag hoppas på många roliga bilder att få visa er här sedan.

Comments are closed.