En grop full av åkdon

En grop full av åkdon

Igår kväll var det dags igen för lite Åkdon och Termos i Leksand. Vädret var väl inte på topp, men det regnade iallafall inte.

Åkte upp en sväng och planerade in att äta samtidigt så vi parkerade på Amore (pizzerian) och fick därmed perfekt utsikt över alla fordon som rullade förbi på väg till träffen. 🙂 (oplanerat, men lyckat beslut)

Sedan parkerade vi och gick för att titta på bilar. Hittade dom inte först där dom brukar stå, så vi blev lite snopna, men vi följde blickarna och var annat folk var på väg och upptäckte att man tagit stora Gropen i besittning för kvällens träff. (vanliga gräsplanen var upptagen med Himlaspelstältet)

Sen blev det lite strosing mellan bilraderna. Inte så himla smidigt eftersom det är lite svårt att parkera i raka rader i en grop! Tyckte jag hörde en siffra på ca 400 fordon, så nog var det bilar allt!

Kändisspotting: (fast jag tyckte bilen var häftigast och skulle fota den, och upptäckte sedan att det var självaste Peter Carlsson som körde!) 🙂

One thought on “En grop full av åkdon

  1. Måste säga att den där gropen ser betydligt mycket roligare ut så här än helt tom, som den ju var då när vi passerade i lördags. Frågan är väl om inte detta slår tiotusen midsommarfirare också!? 😀 Himmel, vad många fina bilar!!!

    Jag har knappt tittat på Dala-fotona än (bara en hastig genombläddring faktiskt), men något som går att visa upp på bloggen bör det väl ändå finnas… Hav tålamod! 😉

Comments are closed.

Comments are closed.