En midsommardag i bilder

En midsommardag i bilder

Ett härligt gäng bilder från vårt midsommarfirande här i Rälta finns nu uppladdat. Eftersom det blev rätt många så skapade jag ett eget galleri för dessa och du som är nyfiken får helt enkelt tuffa dig dit för att se. 🙂

http://lisainkywings.se/galleri/midsommardagen-2011/

Hittas oxå via “portfolio-knappen” här uppe i menyn…

Hoppas midsommaren avlöpte trevligt för er övriga oxå.

3 thoughts on “En midsommardag i bilder

 1. Inget midsommarfirande alls av det där slaget för min del i år – och det var väl överhuvudtaget länge sen jag/vi deltog i något officiellt firande med stång och spelmanslag, ringdans och dylikt. Men vi hade det bra ändå på vårt håll – vid våra vänners matbord! 😀

  Har du/ni semester på gång snart? Här börjar bitarna i planeringen av vår äntligen falla på plats, och skiter inget sej i sista minuten så drar vi iväg med husvagnen norrut i nästa vecka. Finns möjligheten svänger vi gärna inom nån dag!! 🙂

 2. Trevligt att ni är hemma! 🙂

  Nånstans har jag (eller så letar jag upp!) ditt mobilnummer, så kan vi hålla kontakten på det viset. Upplägget är att ta Dalarna på hemvägen, men vilken dag vi kan tänkas vara där vågar jag inte säga nu. Först gäller det ju att överhuvudtaget komma hemifrån! 😉

 3. Hemma!! 🙂

  Tack för campingplats och turisttripp, mat, trevligt umgänge och det ena med det tredje – härliga dagar har det varit!!! 🙂

  Lite för trött för att kika igenom alla foton ikväll, men inom de närmaste dagarna så!

  Kra-a-a-am!!!

Comments are closed.

Comments are closed.