En “Smash the Cake” fotografering

En “Smash the Cake” fotografering

Det är fösta gången jag gör en sån fotografering, och jag såg verkligen fram emot att få uppleva det. 🙂 Jag menar, det kunde väl inte bli annat än kladdigt, spännande och härligt? Nä, just det – och precis så blev det!

Visserligen var det en ganska försiktig dam som snällt inväntade en sked att äta med innan hon gick loss på tårtan, och ballongerna, snörena och dom där små prickarna på golvet var nästan det roligaste. 🙂

Här är en snabbkik med några bilder från fotostunden, fler kanske kommer när föräldrarna gått igenom sina bilder. 🙂 Kan bara inte motstå att visa dessa sockersöta (i dubbel bemärkelse) bilder på lilla M och tårtkraschen.

4 thoughts on “En “Smash the Cake” fotografering

  1. Ha-Ha!

    Så galet – och KUL!!! 😀

    Måste säga att utvecklingen av småbarnsfotografering minst sagt har gått framåt – antagligen tack vare digitalkameran!? Minns att jag satte min son i en lövhög när han var rätt precis ett år (en solskensdag i september), och så fick han busa runt i den (fast han satt mest still och plockade bara lite grann med löven) medans jag tog några klick. (Eftersom det var på den analoga tiden, så det var ju inte tal om att ens ta tio foton… <:-) Hm!)

    Ha det fint! 🙂

  2. Haha vilka härliga bilder!! Man kan inte annat än att le och njuta=) Ha en riktigt bra helg!!

Comments are closed.

Comments are closed.