CCW i Rättvik

CCW i Rättvik

Ja, nu har Classic Car Week startat i Rättvik och det mullrar in bilar från alla håll och kanter. Även om vi har en bit upp till Rättvik, så märks det gott och väl efter vägarna att nått är i görningen. 🙂

Igår åkte jag upp och ställde mig på rastplatsen i Tällberg för att fota Classic Lady. Det är ett “rally” där bara tjejer får ställa upp och dom skall vara tidsenligt klädda med bilen. Sen åker dom runt till 13 olika stationer och svarar på frågor och gör olika prov mm.

Hade matsäck med mig så jag orkade stå där några timmar. 🙂 Kan ju säga att jag var långt ifrån ensam om att ha samma tanke. Många satt där på rastplatsen och kikade på tjejerna som rullade in i sina fina bilar, och dom som “bara” tänkt rasta lite blev mer eller mindre förvånade över all aktivitet som rådde på rastplatsen. 🙂

Nåja, trevligt var det och det blev en del bilder. Har inte hunnit redigera nått ännu, det får jag göra en annan dag.

Idag bär det av upp till Rättvik igen – nu är det ett rally som heter Commersial run och det är gamla lastbilar, bussar och annat i arbets/yrkes-fordonsväg som får vara med där. Rätt skoj att se. 🙂 Så det blir picknickkorgen idag med och en dag i bakluckan. ;D

One thought on “CCW i Rättvik

  1. Härligt att läsa!! Själv är jag en hängiven besökare. Vi är här i Rättvik för 8:e året i rad och bor som alla år på Siljansbadets camping. I år har vi dessutom kammat hem absolut bästa platsen =) Vi bor nästan på stranden med vår gamla Bettan från 1972. Hela familjen gillar det här evenemanget som är mycket annorlunda mot det vi har hemma i Västerås. Imorgon blir det familjedag på Ickholmen. Ungarna ropar högt om vi inte åker dit…. Ska bli kul att se dina bilder sen!! Ha det gott.

Comments are closed.

Comments are closed.