Modeller sökes!

Modeller sökes!

Modeller i miniformat sökes! 🙂

Jag söker
1st nyfödd (3-10 dagar)
1st sittande bäbis (ca 6 mån)

Jag vill fylla på portfolion lite så jag bjuder dig på fotograferingen (ca 1tim) och du får 25% rabatt på dom bilder du köper (prislistan hittar du uppe i menyn). Du får fylla i ett avtal innan fotograferingen och där vill jag att du ger mig tillåtelse att få visa bilderna på internet. Max 5 mil från Rälta, dagtid – gärna fm.

Vi fotograferar i din hemmiljö, valfritt inomhus eller utomhus när det gäller sittande barnet. Vi leker fram bilderna tillsammans för att få naturliga och avslappnade bilder.

Ang. det nyfödda barnet så behöver vi ha ett varmt ljust rum där barnet kan slappna av och gärna sova. Vi tar den tid vi behöver ifall barnet behöver ammas eller bytas på under tiden. Barnet läggs bäst i olika positioner när det sover. Räkna med att fotograferingen tar allt från 1-3 timmar beroende på hur många pauser vi behöver ta.

Fotograferingen bör ske under mars eller april så hör av dig snarast till mig per e-mail. foto [snabela] inkywings.com (ta bort mellanslag och sätt dit ett riktigt @) Jag väljer ut två fotograferingar som kan passa mig bäst ang. tid och plats.

2 thoughts on “Modeller sökes!

  1. Aha, du tänker fotografera små bebisar i mössor;-) Kolla in Webmosterhelenes blogg, där finns bilder på hennes lille nyfödde gosse när han ligger i en “kokong”. Hur gulligt som helst.

Comments are closed.

Comments are closed.