Målerilåda

Målerilåda

Den här helgen har jag tagit in min lilla “målerilåda”. 🙂 Fast ja, det började redan i torsdags egentligen. En släng snuva slog till och på det toppade jag med lite feber light. Så där lagom (ca 37.5) för att känna sig lätt mosig och seg. Tro mig – har man en normaltemp på 36,4 så är man mosig vid 37,5!

Jobbade undan det nödvändigaste och placerade sen mig själv i soffan tillsammans med ett gäng uppstämplade motiv av lite hÄnglar + nyaste La-La-stämplarna och en låda med ProMarkers. 🙂 Gav lite lagom stillhet i takt med att snytpappershögen växte. Snuvan har nu gett sig men feber light fortsätter. Förstår inte riktigt varför, men idag ignorerade jag det helt och drog iväg på pysselträff istället för att sälja av lite rea-prylar. Trevligt att komma iväg. Såg många gamla ansikten som man inte sett på ett tag. Skoj. Hade målerilådan med mig (troligen det lättaste jag haft med mig i pysselpackning någonsin) så jag och Susanne passade på att måla ett par motiv innan jag packade ihop och åkte hem.

Ska bli så skoj att få ihop lite kort av dessa motiv sen, och jag vet att det är såååå himla skönt att ha en bunt färdigmålade motiv klara. Vips så har man fått ihop ett kort. Själva målningen tar nämligen lite tid om man ska göra det samtidigt som man ska pyssla ihop kortet. Hoppas jag kan få ihop några kort i veckan så ska jag ta och lägga upp dom här på bloggen så ni får se. Är såååå in love med dom nya La-La stämplarna! (för att inte tala om dom nya hÄngla-stämplarna, men det kanske inte var en så stor överraskning… haha)

I morgon hoppas jag att jag slipper febern och att det landar ett gäng kartonger med härligt innehåll… typ nya varor från CHA-mässan som vi var på i USA. 🙂 Då vet jag iallafall vad jag ska pyssla med en stund! Lär ta ett tag att packa upp allt…. ska försöka låta bli att dreggla i allt bara.

Hoppas även få fota lite söta syskon här i veckan. Det har kommit olidlig kyla och massa sjukdomar i vägen ett tag från både deras och mitt håll som skjutit upp fotograferingen ett tag, men nu håller jag tummar och tår för att vi lyckas få till det – äntligen. 🙂 Passar på att beställa lite fint väder oxå – för det kan man väl?

På återseende.

Comments are closed.