Ett par kort

Ett par kort

och nu pratar vi inte kort som i foto utan kort som i stämplade “skriva-hälsning-i-kort”. 🙂

Här är resultatet från en del av mitt soffmålande när jag försökt kurera mig från förkylning och feber. (se förra inlägget) I måndags kväll kliade det tillräckligt i fingrarna efter att få pyssla och jag fick bara lov att pilla ihop ett par kort när jag tog en paus från alla lådor med varor som landat.

Stämplarna kommer från La-La-Land (ett nytt märke som InkyWings fått hem) och alla mönstrade papper är från MMEs nya kollektion. Glittret på kortet med tjejen kommer från Glimmer Glam – en produkt från Tattered Angel som är så härlig att leka med.

Det finns några motiv kvar här på lager, så det kan tänkas att det kan bli ett eller annat kort till i framtiden. 🙂 Pyssla bör man annars dör man!

Comments are closed.