Förhandlade till mig några bilder

Förhandlade till mig några bilder

Hade lust att fota lite idag så jag tog en rövare och frågade killarna om jag inte kunde få fotografera dom ute en stund. Jag gav förslaget 10 bilder varav 3 gemensamma. Det skulle då alltså bli 7 bilder var på dom ensamma + totalt 6 bilder med båda tillsammans. Efter kort betänketid så slog dom till. 😀 Härligt!

Så ut med kameran i högsta hugg. Den som inte blev fotad fick vara “skärmförare” så hade dom lite uppgifter oxå. Gick helt suveränt och det blev flera fina bilder! Lillasyster skulle givetvis hänga på så det blev ju lite bilder på henne oxå, men där behöver man knappast förhandla. haha.

Se – härliga bilder va? Och ingen av barnen dog på kuppen. (vilket dom bestämt brukar hävda när man försöker smyga fram kameran… fniss)

I tisdags tog jag dom här bilderna på unga fröken… hon var ute och åkte lite skidor på gården så jag tänkte passa på att fota henne lite.

Och den här killen brukar komma smygande när man är ute på gården, så lite nyfiken är han allt. 🙂

Senare på tisdagskvällen på väg upp till fotoklubbens möte i Rättvik fick jag sikte på den här! Tyckte väl att vissa pinnar i skogen var lite väl “ludna”… hehe.

Den var inte speciellt rädd heller, för jag stannade bilen, kollade lite och insåg att den stod kvar, så jag grävde fram kameran och började fotografera. Då först började den promenera längre in på åkern och visade bara sämsta sidan till. Med tanke på att bilderna är tagna gm bilrutan så är dom väl ändå hyfsat ok. Man ser ju iallafall vad det är! 🙂

Comments are closed.