Kreativ helg.

Kreativ helg.

Det blev verkligen en kreativ helg. Härligt. Hade det så himla kul när jag stod där och klabbade med allt möjligt inom armlängds avstånd.

Fick en utmaning av Anna-Lena att göra en mini-bok efter inspiration i Tim Holtz blogg. Älskar utmaningar så jag tog mig alltså lite tid i pysselhörnan.

Resultatet blev följande:

Sen har jag suttit och surfat runt lite och blev så kortinspirerad så nästa gång jag landade i pysselhörnan så slabbade jag ihop det här kortet. Massor av Glimmer Mist och Glimmer Glam har runnit genom fingrarna. 🙂

Stämpelmotivet är gammal “skåpmat” som jag rotade fram och jag hade nån notering om att företaget hette “Bear Rubberstamp”. Ingen aning om dom finns kvar eller inte. Färglagt med ProMarkers. Bladen och minirosorna på kortet var vita från början, så det har lekts rejält kan jag säga. 🙂

3 thoughts on “Kreativ helg.

Comments are closed.

Comments are closed.