Bitande kyla

Bitande kyla

Det känns ju lite “sådär” att vakna och titta på termometern och upptäcka att det är -27 grader ute. Brrrr! Nog för att dom sagt att det skulle bli lite kallare, men såååå kallt var väl ändå onödigt!?

Har fått en del gjort inne istället. Lackade ur och gick och städade lillasysters rum. Kan nog mer liknas med “sanering” än städning dessvärre… det fanns en del att ta reda på. Om ni tror att flickors rum är bättre än pojkars för att dom inte har massa Lego mm, så kan ni tänka om. Flickor har nämligen PetShop, små små små små delar till dockhuset och My Little Ponys och omnämnda PetShops och ännu fler små små små små skor och väskor och halsband osv till Barbie. You name it! Plus att det i det här huset finns en mycket aktivt pysslandes 6-åring (samma person som omnämns ovan) och med det följer en miljarders och åter miljarders små klippta papperslappar och pysslade små (och stora) alster! 🙂 Oh Ja! Hon är en otrolig fena på att pyssla (vems ådra kan hon ha ärvt mån tro? haha) så jag säger inget om det, men alla vet att pyssel oxå avger en hel del skräp som sagt.

Tog en timmas systematiskt plockandes så gick det faktiskt att se alla möblerna i rummet. Kors! Utöver mängden småprylar och papperslappar så ska vi inte ens nämna antalet *katthår* som upphittades i docksängen, barnvagnen och i lillasysters egen säng! SUCK! Ni kan säkert lägga ihop två svarta kattor och vita lakan mm själva. Tyvärr har oxå en av kattorna den fula ovanan att klösa och bita i mjukisdjuren som ligger i sängen så dom blir mer och mer tilltufsade + att det ligger små tussar som lossnat överallt. Försöker rädda mjukisarna så gott det går med att gång på gång förpassa dom till ett skåp, men dom är oftast ungefär lika fort tillbaka i sängen igen. Märkligt.

Igår roade jag mig med att sätta ihop prislistan för fotograferingen – äntligen! Blev riktigt nöjd med upplägget. Lite annorlunda, men jag hoppas att det ändå är tydligt och läsbart. (?)
Gör en bokning inom 14 dagar och du får ytterligare 2 digitala bilder (värde 1000kr) med på köpet.
Du hittar prislistan i menyn (flikarna) här ovanför.

Comments are closed.