En hjärtesak

En hjärtesak

Faktum är att jag lyckats ta mig till pysselhörnan några gånger i det senaste. Kors i taket! 🙂

Ett av projekten blev den här hjärte-asken som maken fick när han kom hem från jobbet idag. Innehållet? Choklad så klart! 🙂 Jag dekorerade helt enkelt locket på en köpt ask.

Det blev mycket kladd med Glimmer Mist och Glimmer Glam. Bladen och dom små rosorna var vita från början! 🙂 Dom stora blommorna är egengjorda av en pappersremsa som snurras ihop. (blöt den lite först)

Lite närbilder:

Det var såååå himla kul att få stå och kladda och skapa lite igen. Har även hunnit med att göra en minibok av ett 12×12-papper + ett kort med mkt kladd och dekorationer. 🙂 Ska fota dom oxå så ni får se här framöver.

Papper och dekorationer på asken är från Bo Bunny. (utom rosor och blad och spets)

3 thoughts on “En hjärtesak

  1. Hej på dig!

    Roligt att jag hittat en ny blogg! =) Massor med fina skapelser hittade jag oxå minsann. Vet inte om du har kikat förbi hos mig men jag skulle bli glad om du gör det & lämnar en liten hälsning. Alltid roligt att lära känna lite nya människor.

    Verkligen supersnygg ask du har gjort, den måste ha blivit väldigt uppskattad! =)

    Ha det bäst, kramar Ulrica

Comments are closed.

Comments are closed.