FRAMME!

FRAMME!

Nuså är vi äntligen på plats. Ja, vi har varit det ett tag, men vi har haft lite tekniska problem här. 🙂

Vi har en kabel på rummet, så vi får turas om och sen verkar datorerna leva sitt eget liv – dom kanske fått en boost i tullarna – vad vet jag. 🙂

Klockan är 04.30 här borta och vi har fått sova iallafall 7 timmar “inatt”. Somnade som stenar vid 20.00 efter en lååååång dag. (tänk er att då var klockan 05.00 på morgonen hos er!)

Resan har gått bra, vi blev 2 timmar försenade i London pga ett generatorfel i flygplanet. Lät ju lagom skoj när vi hörde det, men det hade tydligen att göra med strömmen till kabinen, så då var vi lite lugnare när vi till slut flög iväg. Ungefär en timme flögs in och vi landade ca 50 min senare än utsatt tid. Den här gången fick vi landa i SOL och det var ca +20 grader ute. Skönt! Vi köade en stund och fick tag på en shuttle som körde oss till hotellet. Tog nästan 1 timme att åka, för det var rätt skapligt med trafik. Hade det varit hemma så tippar jag på max 30 min. 🙂

Vi bor som sagt mitt i “lilla Tokyo” och gissa vad det kryllar av för mathak här i krokarna? Sushi så klart!!! *asgarv* Tror ni nån av oss 4 är hookade på Sushi??? Noop, inte direkt. Fast jag antar att vi lär prova innan vi åker här ifrån. haha.

Har lite problem med min dator så jag kan inte spara bilder just nu, men vi jobbar på det. Ska försöka få hem en testverision av PS så jag kan redigera lite bilder. Annars får jag ta omvägen via USB-sticka och A-Ls dator, så det löser sig. Lite krångligare bara, men förmodligen värdsliga problem.

Kan upplysa om att det är tråkigt på TV oxå så här på morgonkvisten så nu har vi sett allt USA-väder ungefär 10ggr. Tydligen populärt att prata om snövädret som rör sig över vissa delar. Även här kan dom visst ha vinter och rejält kallt. (inte precis där vi är, utan andra delar av USA)

Om nån timme är det dags att ställa sig i duschen – ska bli skönt. Sen planerar vi att hyra en bil och ta oss ut mot St. Monica beach för lite shopping och avnjutning av solen. Första stopp blir dock att få i oss lite frukost. Finns inget vettigt här på hotellet och det där med Sushi var ju inte riktigt vad vi kände för… *ts* Hoppas kunna ramla över ett “Ihop” eller liknande… Det är dom som har massa pannkakor mm, men dom har tydligen lite frukost oxå.

Bilder kommer som sagt när vi fått lite ordning på den saken.

Ha det gott där hemma och stor KRAM till Frida, Daniel och Maken! 🙂

One thought on “FRAMME!

Comments are closed.

Comments are closed.