LA baby! :)

LA baby! :)

oj här har det ekat tomt ett tag ser jag. Ber om ursäkt för det.

Bloggen kommer dock fyllas av reserapport inom kort och jag hoppas kunna dela med mig av SOL, storstad och nyheter inom scrapvärlden. Fast det mesta av det sistnämnda kanske hamnar i InkyWings-bloggen trots allt. Ni får hålla utkik på båda ställena om ni är intresserade så ni inte missar något viktigt. 🙂

På torsdag morgon lyfter planet mot LA och på lördag börjar CHA-mässan som är den stora inköpsmässan vad det gäller scrapbookingmaterial. Gissa om vi ska njuta av att botanisera bland prylar, kändisar och framför allt sooooolen! Har länkat in lite väder här i vänstermenyn så ni kan se vad vi gottar oss med.

När ni äter frukost på fredag morgon kanske vi har hunnit fram och lagt in den första bloggrapporten från resan, beror lite på hur allt går så klart. Min plan är dock att det ska gå lika bra som sist så blir det toppen! Tekniken är med i väskan så jag hoppas att även det funkar lika bra som sist, vi har inte riktigt fått klarhet i vad vi har tillgång till på hotellet och inte…

Har du inte kikat på ett tag så är det ganska många foton i januarimappen nu för 365 foton 2011. Har försökt ladda lite i förväg, för jag vet att rätt som det är hinner jag inte riktigt ladda varje dag osv. Räkna med att det kommer stötvis med foton, varje dag hinner jag inte sätta mig och lägga in nytt.

Ja, men dåså, då ska jag ta och försöka packa det sista i kappsäcken och se till att Passet, Piljetten och Pengarna är med… 🙂

One thought on “LA baby! :)

Comments are closed.

Comments are closed.