Tyst det är i huset….

Tyst det är i huset….

… och i bloggen.
Ber om ursäkt för det.
Har bara inte haft så mkt vettigt att peta in här tror jag. Dessutom har jag “roat” mig med en brakförkylning under förra veckan och jag var rätt matt i lacken ett tag. Förstår inte varför jag ska åka på sånna där rävgiftsförkylningar varenda gång? Nåja, nu hoppas jag det är över för den här gången och att jag slipper vara sjuk över julen åtmistonde. Tycker jag haft mitt nu.

I lördags satt jag faktiskt och pysslade klart mina julkort. Eller, ska man säga *era* julkort?! 🙂 Tänker ju faktiskt inte behålla dom själv utan planen är trots allt att för en gångs skull posta en omgång julkort till vänner och släkt, och det I TID…. (iallafall vad posten räknar som i-tid). Känns som en rätt fantastisk prestation! Dessutom så var det roligt. Att göra julkorten alltså. Fick till och med en släng inspiration igår och satte mig och gjorde ett par tags i Tim Holtz-anda. Nästan ännu roligare. 🙂

Här är några av dom julkort som pysslades under lördagen.

Sen vet man aldrig vilken låda dom hamnar i till slut…
Hade ju ett gäng kort klara sen tidigare oxå, sånt som jag pysslat ihop under julkortskurerna här under hösten. Hur smidigt som helst när jag börjar tänka efter. 🙂

I övrigt så tampas man väl mest med kylan och veden… en ständig kamp. Än så länge känns det som kylan biter hårdast – tyvärr! Hästarna har vintersemester. Det var väl tänkt ett par veckor för att vi hade lite annat att göra, men nu har dom stått över en månad. Det är ju så förbaskat kallt hela tiden! Det där med att sitta och frysa på hästryggen är passerat sedan länge… näe, då kan hästarna promenera ett varv i hagen istället så sitter vi i värmen. Alla nöjda och glada! 🙂

Idag är det visst Lucia! Glad Lucia på er allihopa – eller vad man säger. 🙂

4 thoughts on “Tyst det är i huset….

 1. Och jag borde väl ha pysslat ihop ett födelsedagskort till en viss genomtrevlig och alldeles underbar person… Det har jag dessvärre inte gjort. <:-) Men GRATTIS ändå, Lisa, på födelsedagen!!! 🙂

  Många kramar, och hoppas att du får en jättefin dag (iallafall en som varken är kall eller förkyld)!! Ha det TOPPEN!!! 😀

 2. Kjære Lisa-vennen!
  Gratulerer sååå masse med dagen, håper du har hatt en strålende dag 🙂
  Det kommer nok noe i posten sånn småningom 😉
  Klem fra Maya

 3. Hipp hurra och grattis på födelsedagen min vän! Hoppas att du fått en bra dag trots förkylningselände.

  En stor kram från hela familjen C i Torslanda

Comments are closed.

Comments are closed.