Ibland händer det!

Ibland händer det!

Har haft en hel veckas semester tillsammans med barnen som varit lediga från skolan. Fast jag kan knappast påstå att jag varit speciellt ledig…. tyvärr! I fredags var första dagen jag inte var ut och jobbade nått alls, då hade vi fullt upp med kalas för lillasyster här hemma. Det skulle städas, bakas sockerkaka och tårta – helst innan kalasgästerna dök upp. 😉 Sen var det full rulle med 5 tjejer och besök åt mig på eftermiddagen. I går ägnades dagen åt hästar och mer kalas för släkten. Är inte så förvånad att jag var übertrött kl. 21 igår kväll och somnade som en stock när jag gick och la mig. (japp, jag gick och la mig då!)

Idag blev det ytterligare lite häst på förmiddagen och när jag kom hem vid lunch blev jag så fantastiskt pysselsugen så jag sprang runt här och började plocka med saker och höll på att glömma att jag skulle äta lunch oxå! 😉 Skyndade mig att äta och tog mig ut i lagårn (kossepalatset som det numera är omdöpt till) för att få en pysselstund. Fick sällskap av dottern ett tag och vi målade motiv tillsammans. Ett kort avbrott för kvällsmat och sen smet jag ut igen och pysslade lite till. Räknade ihop 3 layouter och hela 5 kort. Inte alls illa. Fast det är synd att man ska komma till skott först dom sista timmarna på din härliga “lediga” vecka. Kunde ju ha suttit och pysslat mååååånga dagar om det hade klaffat lite bättre. Men nåja, man får vara glad för det lilla faktiskt. Och YES BOX – jag har faktiskt fixat bevis! 😉

Inte nått flådigt direkt, utan snabbt fix med mobilkameran, men det är iallafall bättre än inget!

Kunde säkert ha suttit längre nu ikväll, men jag kände att jag fick lov att plocka ihop medans orken fanns kvar. Det måste iallafall städas undan för på tisdag kväll är det dags för en julkortskurs igen en grupp pysselsugna tjejor. Måste ha plats att förbereda och skära i ordning material till korten osv, annars hade jag gääärna lämnat kvar mina saker för mer pyssel en annan dag. 🙂

4 thoughts on “Ibland händer det!

  1. Hoppas lilla tjejen had een bra födelsedag. Hälsa henne från mig/oss. Själv har mina lediga dagar tors-sön också gått åt till annat än pyssel. Hade för avsikt att sitta i kväll men det blev inte så. Istället förbereder vbi renovering, rensar förråd och klädkammare och firar födelsedagar vi också. Må gott!

  2. Å så flitig du varit! Och vilka fantastiskt fina alster! Flickan på julkorten är såå söt – är det något du säljer?

    Kram, Gunvor

  3. Åhh, nu blir jag såå sugen på Dalapysslingen!! Men jag vet inte om jag orkar, det blir så omständigt med barnvakt.

    Jättefina Lo’er och kort. Kan jag ana mig till en symaskins-söm??

  4. Susanne – en söm kan du ana dig till, men det är en latmanssöm. 😉 Svart penna helt enkelt… fuskade lite. Symaskinen står kvar, dammig och orörd på golvet…. trist nog.

Comments are closed.

Comments are closed.