Vacker förmiddag.

Vacker förmiddag.

Åh vad glad jag är att jag sparkade mig iväg för en liten tur med kameran! Passerade här ett par dagar tidigare när jag körde lillasyter hem till kusinen för lite sällskap och konstaterade att det var så vackert med solen, den rykande älven och det härliga ljuset. Nu hängde det på en tråd – sista dagen med förespått kallt väder – ha tid, eller inte ha tid, orka, eller inte orka…. de’ e’ bar’ å’ åk! 🙂 Så då gjorde jag det.

Åkte ner till flottbron i Gagnef. Det var inte lika dimmigt och disigt som det jag såg, men solen sken fint och i riktning mot kyrkan var himlen mer än lovligt blå. Vackert!

2 thoughts on “Vacker förmiddag.

 1. Ja, hur ofta ser man inte vackra vyer och motiv när man dundrar genom landskapet med bilen… Härligt de gånger man faktiskt kan återvända till samma förutsättningar och dessutom både ha tiden och kameran till sitt förfogande! 🙂

 2. Go´morron!

  Nä, det finns inga sidensvansar här – och jag blev allt lite paff när jag fick syn på flocken inne i Osby igår. 🙂 Det var KUL att äntligen få se såna!

  Men fortsättningsvis lär jag ju kolla efter dem på ett mer medvetet sätt, eller vad jag ska säga. Och DÅ kan det ju tänkas att de hux-flux blir iallafall LITE vanligare än vad jag har tyckt så här långt!? 😉

  Fota mat… 🙂 Svårare än man först kan tycka, misstänker jag. Har ju förstått att det ligger timmar av “stajling” bakom ett perfekt foto av en hamburgare tex! 😀

  Hoppas du visar upp lite av resultatet här sen!? 🙂

  Trevlig helg!

Comments are closed.

Comments are closed.