Liten studio – små modeller.

Liten studio – små modeller.

Har man inte så mycket plats får man ta dom små modellerna. 😉
Fast den här gången hade vi bokat in en fotografering mest för att jag ville “testköra” dom härliga söta mössorna som Ingrid stickat och virkat åt mig. Skulle ha gjorts för länge sedan egentligen, men har inte blivit av. Synd nog får man väl säga med facit i hand eftersom den lilla modellen inte längre var så himla liten upptäckte vi när mössorna skulle på. Några var redan urväxta (och passar alltså bättre till nyföddingar).

Här är ett par smakprov!

Storebrorsan följde ju med och eftersom han oxå ville bli fotad så trollade jag fram en lagom liten stol för ändamålet så blev det en liten syskonbild oxå. 🙂

Sen kunde jag inte motstå att ta några bilder på bara unga herrn oxå, som inte verkade ha speciellt mycket emot det. 🙂

Tyvärr är det lite dåligt med utrymme inne i ladugården och det gör att bakgrunden inte blir den bästa. Man kommer helt enkelt inte tillräckligt långt ifrån för att få en tillräckligt “oskarp” bakgrund. Men men, det ska jobbas vidare på den saken kan jag ju säga, en stor pappersbakgrund ligger och väntar, det är bara platsen att hänga upp den på som skall hittas. 🙂
******************************************’

Är du sugen på att vinna en fotografering? I så fall skall du gå in och gilla Fotograf Lisa Nygårds på Facebook och passa på att skriva en kommentar under det inlägget där du hittar info om utlottningen! Du har fram till den 31a oktober på dig.

2 thoughts on “Liten studio – små modeller.

  1. Vilka goa möss(or)! 🙂

    Tänk att man ska behöva bygga ut en hel lagård för att få plats med en fotostudio!? 😉 Fniss!

Comments are closed.

Comments are closed.