Mersmak – helt klart!

Mersmak – helt klart!

Det blev verkligen en heldag i Borlänge igår med massor av fotografering och snack kring ämnet. Korvstoppning var bara förnamnet. 🙂 Men skoj hade vi verkligen! Totalt var vi 11st så vi blev indelade i lite olika grupper beroende på vad vi skulle göra osv. Fast det absolut roligaste var nog “nästan” på slutet – när vi fick fota varandra med en riktig studiouppsättning. DET gav verkligen mersmak! Får nog bli att boka studion och åka ner fler gånger tror jag bestämt.

Här är några bilder jag tog under dagen. Vi var oxå ute en kort stund efter lunch – lagom så vi han frysa både ändan och öronen av oss. Dagen till ära så blåste det svinkallt och här hemma hade vi fått “vinterns” första snö!

Här var det Kia som hamnade på bild när vi var ute.

Första omgången i studio – jag fotade Tezz.

Andra omgången i studio – jag fotade Anna-Lena.

Syns det hur kul vi hade eller?

För att inte tala om Ulrik – en av våra lärare! Här hade vi en som kunde konsten att spexa framför kameran!!

Det är inte utan att man önskar att kursen sträckte sig över ett helt år istället för “bara” en termin! 🙂

Comments are closed.