En Buzzad tandkräm!

En Buzzad tandkräm!

Än en gång har jag fått en riktigt trevlig “buzzning” från Buzzador.
Tandkräm från Sensodyne. Ganska lätt att buzza – dom flesta använder ju tandkräm – så även jag! 🙂

Det var en ny sort som heter Sensodyne Rapid, som stoppar ilningar direkt. Nåja, sånt där tar man ju med en nypa salt när man hör det så det är alltid skoj att få testa själv. Kan ju säga att det behövdes ingen nypa salt alls här för det funkade faktiskt över förväntan! Riktigt imponerad blev jag eftersom jag har en tand som spökar med ilningar emellanåt. Försök skölja munnen med iskallt vatten efter att man borstat tänderna om du har en ilande tand – inte alls trevligt! Men efter att ha provat Sensodyne Rapid så testade jag med det och tanden sa inget alls.

Antingen så gnuggar man helt sonika in tanden man vill skydda med lite tandkräm i ca 60 sek, eller så borstar man tänderna som vanligt. Det första alternativet kan ju vara smidigt ifall man är ute nån stans och faktiskt vill njuta av en kaffe och glass eller liknande som man annars undvikt pga ilningar.

I mitt paket denna gången fick jag två normalstora tandkrämstuber, vilket ju passade bra för då kunde vi ställa en i varje badrum! Sen var det hela 15 (!) st små tuber att dela ut. Dom flesta är nu utdelade, men jag har några kvar, så vill nån mer testa så hojta till så tar jag med en tub!

Du kan oxå bli Buzzador och testa produkter. Det kostar inget i pengar, bara lite tid eftersom det hela handlar om att testa själv, be vänner och bekanta testa och sedan rapportera in till Buzzador om era upplevelser! Är du nyfiken på att läsa mer om Buzzador? Då använder du den här länken: Läs mer!
Vill du gå direkt in och regga dig så använder du den här länken: Regga mig!

Comments are closed.