Båtresor och Göteborgsbåtar

Båtresor och Göteborgsbåtar

En sista sväng med semesterfoton… bättre sent än nästa år – eller? 😉

Det är lite foton från vår båtresa hem från Danmark som givetvis var otrooooligt spännande för barnen (och till viss del maken som inte åkt denna bit förut) så vi passade väl på att knäppa kort på det mesta kan jag väl påstå. Här är bara ett litet smakprov… 🙂

Och ja – det sprang runt en liten (STOR) grön kanin där vi stod och väntade på att få köra på båten. Bra trick där av Lisseberg att släppa ut sin maskot för att barnen skulle tjata för att åka dit. (fast den vinken fattade nog inte våra ungar som tur var – dom nämnde det inte ens!?) Först såg han inte våra barn, vi har ju mörka rutor bak på bilen så jag pekade lite diskret när jag var ut och fotade honom (henne?) på bilen så jag tror kaninen fattade vinken…. han gick nämligen efter ett tag rätt fram till bilen och öppnade bakdörren till Storebrors stora förtret… fniss… Lillasyster fnissade glatt när hela dörröppningen fylldes av en gigantisk grön kanin. Han hade ju förmodligen både sett och hört oss prata med nån mer i bilen så att det var barn där bak var nog inte så svårt att lista ut. 🙂

Ja, och som ni såg så var det inte bara kaniner på vägen utan apor på båten oxå. Nicke Nyfiken visade sig och hade skattjakt med barnen.

Göteborgskvällen tillbringade vi i Torslanda med underbart god grillad meny tillsammans med lika underbart trevliga Göteborgsvänner. 🙂

Dagen efter hade vi en rätt oplanerad dag som vi ändå hade planer på att spendera i Göteborg, så efter att ha snackat ihop oss med värdparet drog vi in till stan och gick ombord på Götheborg! Skoj att äntligen få se det stora skeppet (?) och faktiskt även få traska omkring på det. Skulle dock aldrig för mitt liv ens tänka tanken att ge mig ut på en resa med omnämnda båt. Huuuuga vad sjösjuk jag skulle bli!

Sen åktes det stora Göteborgshjulet, men jag och Storebror stannade på marken. Hade gärna åkt, men Storebror var varm som en kamin och inte alls pigg, det visade sig senare att han drog runt med ca 39 graders feber… stackars barn! Vi stannade alltså på marken han och jag. Kameran däremot fick maken ta hand om efter stadiga förmaningar och en inställning som jag hoppades fungerade. (vägrade att sno om till den lilla gröna rutan… fniss)

På väg tillbaka från hamnen där Götheborg låg så stannade vi till vid Göteborgsoperan och jag fotade Sara och familjen efter önskemål om detta. Skoj att göra ett litet fotouppdrag så där mitt i semestern oxå. 🙂

One thought on “Båtresor och Göteborgsbåtar

Comments are closed.

Comments are closed.