åkdon & termos

åkdon & termos

Ett fiffigt påhitt för alla bilälskare.
Ett miljövänligare alternativ till Crusing oxå, eftersom det på Åkdon & Termos istället erbjuds “Strosing”. Det betyder helt enkelt att bilarna parkerar sig och människorna promenerar runt och tittar. Inga avgaser och inga dyra bensinräkningar. 🙂

Hur som helst, vi lyckades göra oss en liten utflykt till sommarens sista Åkdon & Termos i Leksand för att kika på lite gamla, fina och ovanliga bilar. Tyvärr var det lite tråkigt väder med regnet hängandes i luften så det dök väl inte upp allt för många bilar. Många kanske redan hade ställt in sina pärlor för vintern oxå…

Kameran var så klart med och jag utmanade mig själv genom att sätta på mitt 90mm macro-objektiv. Kan ju ibland vara bra att se världen genom andra ögon tänkte jag. 😉 Nu blev det inte några direkta macrobilder precis, men det var iallafall intressant att få tänka till lite när man fotade.

One thought on “åkdon & termos

  1. Riktigt läckra foton! Har du kört nån actions med dem sen – gillar hur som helst bildbehandlingen!! Man borde absolut utmana sej själv mycket oftare med ett eller annat objektivbyte, och därmed också perspektivbyte. 🙂

Comments are closed.

Comments are closed.