Kvällsbilder

Kvällsbilder

Faktum är att det har blivit lite fotat här på sista tiden. Jag har dock haft lite för lite tid att få in bilderna i datorn från kameran, men idag har jag lyckats pilla in ett gäng.

Det blir en fotokavalkad i kvällsljusets tecken eftersom det har varit flera helt underbara kvällar här med vackra solnedgångar. Men det är ju inte det lättaste att fota en vacker solnedgång märker man när man börjar…

Sen har jag varit ut och övat lite på att fota landskap till fotokursen jag går nu.

Uppgiften var att ta en “korrekt” exponerad skarp bild. Vi ska lämna in en obehandlad JPG-bild. Därav dom aningens blaskiga bilderna jämfört med övriga. Det jag lämnat in är den med vägen. Prickar och annat suddigt ludd är tyvärr regndroppar. För visst 17 måste det regna när man lyckas ta sig ut… 🙁

Kan ju säga ifall nån undrar att den här fotokursen är WAY mycket bättre än den som jag gick i våras. 😉

Comments are closed.