Busiga höstlöv

Busiga höstlöv

Gissa vem som inte kunde motstå att hoppa ner här när hon kom hem från bussen?? Mamman stövlade snabbt in och hämtade kameran och det blev ett gäng fantastiskt härliga bilder i dom nyfallna löven. Lönnen hade bestämt sig att kollektivt tappa ALLA bladen under dagen så det fanns plenty-plenty med nyfallna prassliga löv. 🙂

Kanske inte helt optimalt att fota i ett dike bredvid vägen, men vad gör man inte för lite mysiga bilder? 🙂 Tänk vad man kan bli glad och sprallig av lite färgsprakande löv – fast dom ligger på backen!

3 thoughts on “Busiga höstlöv

  1. Vilka härliga färgsprakande bilder – man blir verkligen glad av dem! Och jag hakar på Åsas fråga – nu får ni nog skynda er med fotograferingen innan lillfröken växer ur mössorna 😉

    Kram på dig!

Comments are closed.

Comments are closed.