Sitt säkert i bilen?

Sitt säkert i bilen?

Fotade den här lilla gulliga bilen uppifrån Brösarps Backar.

Såg det inte när jag fotade men nu när jag började gå igenom alla bilder så tyckte jag väl att det såg lite mysko ut i bilen….

Alltså… även om bilen är gammal så trodde jag faktiskt inte det fanns föräldrar (vuxna?) som lät sina barn åka lösa i bilen. Ryser när jag tänker på vad som kan hända. Det är ju ändå så att det är vi vuxna som är ansvariga för att ha barnen säkert i bilen (OCH oss själva) – hur ska barnen veta liksom?

2 thoughts on “Sitt säkert i bilen?

  1. Finns nog inga bilbälten i de där gamla skruttarna, vi har inga i vår gamla Ford Anglia från 55 iallafall. Tror inte alla sätter in i dem heller…åverkan på kulturen vettdu.. ;-D

  2. Men jösses då… 8-X (Och där märktes det tydligt att du har MEGAPIXLAR i kameran!! :-D)

    Men det fanns faktiskt bilbarnstolar även förr i tiden! Jag var på bilcafé en gång i somras och då var det en veteranare av nåt slag där som faktiskt hade en sån i baksätet, med en stor docka i. 🙂 Har ett foto på den nånstans… (Har förresten jättemånga foton “nånstans” – begriper inte när jag ska hinna i fatt med sorterandet och redigerandet!? Stånk…).

Comments are closed.

Comments are closed.