En semesterdag på österlen

En semesterdag på österlen

Andra semesterdagen tillbringade vi med Annis som visade oss runt på delar av Österlen. Många foton blev det men här är ett urval av dom. 🙂
Vi stannade först i Åhus nere vid den stora bryggan. Lång var den, men inte riktigt lika imponerande som långbryggan i Rättvik. 😀 Sen for vi vidare förbi Brösarps Backar mot Kivik. Ett stopp nere vid stranden för promenad och mat och sen ut till musteriet så klart. Hittade läckra “äppelgångar” där som hade varit såååå lockande att fota i om dom stått i full blomm. Efter Kivik snurrade vi faktiskt tillbaka förbi Brösarps Backar och den här gången stannade vi och knatade upp på kullarna och barnen sprang tills dom blev helt trötta. 🙂
Ett gäng satt och hade picknick uppe på en av kullarna mitt bland kossorna! Intressant.


Fler foton från semestern kommer en annan dag.

2 thoughts on “En semesterdag på österlen

  1. Åh, vad KUL att få se!!! 😀

    Har du zoomat in de där typerna i brassestolarna som spanar in kossorna ordentligt? Han i grå tröja har en rätt fin kamera med rejält tele på – så undrar om kossan inte rent av kom lite för nära till sist för att han skulle kunna fota den!? 😉

    Du ska absolut få visa mej bryggan i Rättvik nån gång! 🙂

  2. Ser helt underbart ut! Vi har besökt Österlen två gånger och förälskat oss i den delen av landet. Brösarps backar har jag dock blandade känslor för .. Det hade regnat den dagen vi var där och jag halkade i nedförsbacken och gjorde en rejäl vurpa. Hade ont i “svanskotan” länge efteråt. Men vackert och väldigt speciellt måste jag ända säga att det är. Fnissade lite åt bilden i ett tidigare inlägg där dina barn låg helt utmattade på en sten efter ha rusat upp och ner för backarna 😉

    Kram och ha det gott!

Comments are closed.

Comments are closed.