Inga foton

Inga foton

Blir inga foton redigerade idag heller.
Upptagen dator
Äldre program utan mina “finesser och genvägar” på lediga datorn
Alla bilder är inte på plats utan ligger fördelade på 2 datorer + i kameran. Rätt osmidigt.

Så, det blir en endaste liten ytte-pyttebild bara så länge eftersom jag hunnit med och redigerat till en som jag skulle ha med på fotomötet i tisdags. 🙂 Går väl inte att ta miste på vilket land vi besökte på semestern efter att ha tittat på den här bilden.

Jag tror jag går ut och njuter av värmen istället…. mycket märklig värme eftersom det inte “ser” varmt ut ute.

EDIT: Fick ett par sekunder på “rätt dator” så här är den andra bilden jag lyckades hinna redigera till i tisdags som är blogg-klar. 🙂

Det är när vi åkte runt på Österlen och passerade Brösarps Backar. Barnen sprang uppför en kulle mer än oss lata vuxna och kom tillbaka och vilade lite… 🙂

One thought on “Inga foton

  1. Härligt foto från Legoland! 🙂

    Och jag har ett precis likadant foto på F och D – de är verkligen helt underbara där! 😀

    På tal om bildbehandlingsprogram och redigering förresten… Häromdagen kom jag mej äntligen för att testa RAW, men sen körde jag fast direkt eftersom mitt “Canon Raw Image Task” verkar ha gått sönder, eller nåt. Gick inte att få upp bilderna i det. Så då laddade jag hem nåt annat från Nätet (FastStone Image Viewer) men det visade sej inte kunna utföra de redigeringar som lixom är hela grejen med RAW!? Så jag är tillbaka på ruta ett igen, eller vad jag ska säga, och håller mej till Jpeg ett tag till… <:-)

Comments are closed.

Comments are closed.