Det skriks i mapparna

Det skriks i mapparna

Har en hel bunt med bilder från semestern som bara skriker efter att bli redigerade…. phu. 🙂 Hade ju tänkt att få fram lite bilder här i bloggen redan typ för länge sen, men tiden den tiden….

Har just insett att jag skulle behöva augusti i ungefär 3 månader innan hösten kan börja. Kan man få det tro? Hinner inte riiiiktigt med längre. Förstår inte varför det rullar på så fort? När man var liten kunde man ju roa sig med att räkna dagar, eller kanske till och med timmar… numera hinner jag knappt räkna veckor, det är alltid nån som saknas och rätt som det är så är en hel månad spårlöst borta! GAH!

Nåja, ni får ha tålamod en liten stund till så kommer det nog bilder ska ni se. Hoppas kunna få sitta några timmar i morgon kanske och redigera, vi får se. Har lite uppdrag + att jag ska bli fotad för en artikel (hemska tanke… men men) och så skall hästen motioneras på kvällskvisten. På lördag drar jag mot huvudstaden och FORMEX-mässan för att spana in lite nyheter. TUR att det är en hel vecka kvar innan skolan börjar och man på allvar måste börja ta tag i sitt vardagsliv. 😉

Comments are closed.