äntligen hemma!

äntligen hemma!

Borta bra, men hemma är nog ändå absolut bäst! 🙂
Har haft en underbar semester och hunnit med att se båda kusterna i Sverige och ett lego-land i Danmark. Mest tur med vädret hade vi faktiskt i Sverige för i Danmark fick vi leva med skurar till och från under dom två dagar vi hade på oss att se något där. När man väl satt i bilen för transport hade liksom vädret mindre betydelse.

Nu gäller det att återgå till en något mer inrutad tillvaro illa kvickt så man kan vara på banan igen när skolan börjar mm.

Mässlivet drar strax igång igen och jag hoppas att det även trillar in ett och annat fotouppdrag så klart. Passade på att göra en snabb familjefotografering på semestern oxå vilket var skoj.

Att bero på bilder så lär det nog finnas en hel del att ta rätt på efter 10 dagar på resande fot… phu! Jag ska göra mitt bästa för att försöka få fram ett snabbt urval för er som är nyfikna på vad vi haft för oss. 🙂

Nu ska jag strax bädda ner mig i den bästa sängen av alla – min *egen* säng! 🙂

3 thoughts on “äntligen hemma!

  1. Hejsan!

    Hoppas du vaknade härligt utvilad i morse – och bums slängde dej över foton och bildbehandlingsprogram! Fniss! 😉

    Nädå… Jag har ju själv inte kommit så långt med fotona från helgen ni var här – för att inte tala om allt gammalt som jag tagit innan i somras. Phu och pust! <:-)

    Synd att det skulle vara regnigt i Danmark, men 30-gradig hetta hade väl egentligen inte heller varit optimalt, så!? 🙂 Hoppas det var roligt på Legoland ändå!!!

  2. Borta bra men hemma bäst, heter det ju och det finns ingen säng som är lika skön som den egna. Jätteroligt att ni tittade förbi, tack för besöket! Kram!

Comments are closed.

Comments are closed.