över till Västkusten!

över till Västkusten!

Ytterligare en dag redigerad från semestern. Eller – iallafall ett urval av bilderna. 😉

Så här trevligt hade vi när vi tog oss ut till västkusten och besökte Mölle och Kullens fyr. På vägen därifrån svängde vi av en liten pyttebit och besökte en äkta “Mölla” (Väderkvarn) som hade öppet hus precis den dagen vi var där. Snacka om tur! Så nu har vi alla promenrat runt i en äkta väderkvarn. Barnen tyckte det var megahäftigt. (fast jag tyckte det var mer megahäftigt att få fota en… haha)

One thought on “över till Västkusten!

  1. Det grämer mej faktiskt att jag inte har kommit över till den sidan av Skåne den här sommaren. Vi brukar ju ta oss en sväng dit, men i år har det visst inte blivit av… Inte ännu iallafall, men hösten kan ju också passa bra till såna utflykter så jag har inte helt gett upp hoppet ännu. 🙂

    Ser förresten ut som om det blåste KALLT!?

    Det här med RAW verkar onekligen mycket mer spännande och intressant än vad jag trodde, så på nåt vis måste jag gå vidare med det. 🙂

    Ska åtminstone ta alla “viktiga” foton i det filformatet framöver. När det sen blir ofrånkomligt att byta stationär dator (och den dagen närmar sej snabbt nu kan jag säga, för jisses så seg den här gamla burken är nu – övriga familjen har helt tappat tålamodet med den, men jag försöker härda ut ett tag till… <:-X) så får det bli lite andra program också. Elements skulle jag tro, och till det kör man väl Adobe Camera RAW som man förmodligen kan göra mycket mer med RAW-filerna i än vad jag kan göra i det programmet som jag installerade igår.

Comments are closed.

Comments are closed.