Bröllop föder lyckorus

Bröllop föder lyckorus

Jag har hört det flera gånger men nu vet jag bestämt att det är helt sant!

Kärleken hänger i luften och faktum är att man raskt blir smittad och går runt och ler för sig själv, både när man fotar och när man är klar. Har redigerat lite fler bilder och kom på mig själv att sitta och le och känna mig lycklig för brudparets räkning. 😉 Sånt borde fler bli smittade av!

En av mina favoriter från frissan:

One thought on “Bröllop föder lyckorus

  1. Åh, där har vi ju brudparet! Kul att få se dem! 🙂

    Jag har precis lyckats montera en nyinköpt stationär dator – och fått den att fungera också! 😀 Men gud vilket läskigt tangentbord… Det är lixom lite bananformat, och knapparna är olika stora beroende på var i böjen de sitter. Vissa knappar känner man inte alls igen läget på fast att de sitter där de ska! Skumnt – men förhoppningsvis så vänjer man sej… 🙂

Comments are closed.

Comments are closed.