Vilken härlig dag!

Vilken härlig dag!

Det blev en helt underbar dag tillsammans med Eva och Hasse i lördags!
En sån otrolig tur med vädret oxå – inte en endaste droppe regn föll så vi slapp klafsa runt i gummistövlar och trixa med paraplyer. 🙂

Det blev (ehr) ett gäng foton och det har tagit lite tid bara att föra över dom från kameran till datorn och just nu är jag i processen att försöka sortera upp dom och märka ut vilka som är “dom bästa” som får gå vidare till redigering. I och med att man fotar i RAW så kan man jämföra dom bilder som kommer ur kameran med dåtidens “negativ”. Inget man vill visa alltså… så nu väntar framkallning av RAW-filerna i datorn och lite redigering och SEN är det dags att släppa ut bilderna. 🙂

Men en liten förhandstitt kanske jag kan bjuda på…

Fler bilder kommer garanterat framöver. 🙂

One thought on “Vilken härlig dag!

Comments are closed.

Comments are closed.