Modell på fyra ben

Modell på fyra ben

Maria som jag har mina hästar hos ska ev. försöka sälja sin gamla trotjänare eftersom hon har flera unghästar på gång som är lite större utmaning att rida. Hon frågade mig om jag inte kunde fota lite så hon kunde sätta ihop en annons.

Vi insåg när vi kollade på bilderna i datorn att vi just hittat den perfekta platsen att fota hästar på! 😉 Kolla bara in utsikten *bakom* hästen! Så, det är bara att köra hit hästen om ni vill ha samma fina bakgrund. 🙂

2 thoughts on “Modell på fyra ben

  1. Utsikten är jättefin och hästen också, men jag tycker att huvud och hals är överdimensionerade i förhållande till kropp. Förmodar att det beror på objektivet?
    Kram! (Men du vill väl ha kritik?)

    Inger

  2. Ja, huvudet och halsen har ju fått lite andra proportioner än kroppen, och det är nog pga objektivet skulle jag tro. Stod ganska nära med 17-55mm objektivet så det har nog blivit lite “vidvinkel” på det hela. Kanske skulle ha backat lite mer och kört på mer zoom istället – får testa det nästa gång. 🙂

Comments are closed.

Comments are closed.