Ny logga till fotograferingen

Ny logga till fotograferingen

Har “köpit” mig en logga som ska få höra till fotograferingen. Jag ska märka mina foton med den, och så klart kommer den även hamna på visitkort och andra lämpliga saker. 🙂

Just för tillfället sitter jag mest och pustar i värmen. Men jag klagar inte – det är ju det här vi ville ha när det var 1 meter snö och 25 grader kallt ute – minns du? 😉 Fast det är lite kola-segt i huvudet så det blir inte så mycket gjort. Brottades lite med datorn igår som även den verkade ha fått värmeslag. Lyckades till slut med gubbens hjälp koppla ihop den via kabel med modemet så jag kunde köra lite BUP från den bärbara till en stor HD som jag köpt. Tänkte rensa lite på diskarna sen och då är det ju bra om det finns kvar nån stans. Måste rensa den stationära oxå, det börjar bli lite väl fullt där, och ska jag lägga in nya kort som kan vara upp till 25MB stora så gäller det att ha plats.

Det är redan BUP-at till Mozy på nätet, men jag vill ha det på en HD här hemma oxå så jag ska försöka få även dom sakerna till burken jag kopplade ihop igår. Är lite pyssel, och det tar en stund att föra över filer… phu! Måste få bättre rutin och struktur på det där känner jag, även om det faktiskt är bättre än vad det någonsin har varit.

Ohhhh, vet ni vad jag fotade igår föresten? Dom här sötnosarna i vår lada!


En av föräldrarna som är liiiite skeptiskt när man är där och snokar. 🙂

Sen hittade jag Zeke med kameran, han satt och åt gräs!

När jag vände mig om snubblade jag över dom här…

Och till sist – lite utsikt, eller vad det nu kan vara. Det blå är iallafall älven.

One thought on “Ny logga till fotograferingen

  1. Snygg logga!
    Gillar dessutom svalorna, speciellt den ensamma, och blåklockorna

    Ha det gott i sommarvärmen!

Comments are closed.

Comments are closed.