Inga dagisbarn längre…

Inga dagisbarn längre…

Märkligt.
Idag hade vi sista dagen på dagis – någonsin – i den här familjen!
OK – såvida ingen får för sig att börja jobba på dagis igen eller så… 😉
Lillasyster börjar på lekis i höst. (JA, jag vet att det inte heter lekis utan F-ö-r-s-k-o-l-a-n, men det tycker jag är så fjantigt namn så jag envisas med att säga Lekis och Dagis iallafall jag.) 😉

Fröknarna fick blommor och så påpekade lillasyster att vi måste ha glass med oss – i morse när vi skulle gå! Tack snälla mäss-gäster som råkade köpa för mycket glass i helgen och oxå var snälla och lämnade kvar det som blev över, det gjorde nämligen att jag kunde fiska upp 2L vaniljglass ur frysen med ett hokus pokus! 🙂 Hade inte varit speciellt troligt att jag kunnat göra det annars nämligen. Hade liksom inte haft en tanke på det själv.

Lagret är äntligen uppackat efter mässan, har lite uppdateringar kvar att göra bara i nätbutiken. Skönt! Har börjat ställa i ordning lite till helgens loppis här i byn oxå. Hela byn (dom som vill) har loppis. Brukar komma rätt mycket folk så man får passa på att rensa lite. Vi har mest saker kvar sen förra året och det är sånt jag tog rätt på efter mormor när vi städade hennes hus. Har dock rensat lite i egna skåp så det blev bara en 70-liters back med Tupperware. PHU! Kan säga att nu går det att öppna skåpen igen utan att sakerna trillar ur. Fniss… Borde rensa jättemycket mer, men det där lär man ju ta när andan faller på jussom.

Har äntligen fått hem nya kameran oxå. Kunde inte motstå när Cyberphoto firade 15 år i slutet på maj och hade kanonpriser vissa saker under hela dagen. Jag surfade in på förmiddagen och lyckades tydligen pricka rätt… kameran jag suktade efter var sänkt i pris ca 3000:-. Har haft ögonen på priserna på denna hela våren så jag visste att det var riktigt bra! Jag slog alltså till. Ett par timmare senare när jag kollade hade den ordinarie pris igen. Kändes som det fanns en liten mening i det hela där. 🙂
Härligt – nu hinner jag bekanta mig med den ett tag innan jag ska fota bröllop i augusti.

Comments are closed.