Syskon

Syskon

När vi var på Hildasholm i onsdags så passade jag på att fota barnen lite mitt i all lummig grönska. Blev så otroligt nöjd med att lyckas få båda barnen på *samma* kort och dessutom utan konstiga miner och annat trams.

Man kanske ska åka dit fler gånger och fota. 🙂

Nästa vecka när båda barnen är hemma så får vi nog planera in en utflykt nån stans. Ser ju ut att kunna bli hyfsat väder iallafall så vi får väl vara flexibla och sticka iväg när det ser som bäst ut.

Det står inte på förrän vi har midsommar över oss nu och som vanligt lär det bli full fart här i byn. Tror inte vi gör något på midsommarafton, det brukar vi aldrig göra så vi äter väl grillat som vanligt på midsommardagen istället och har fullt upp med att jobba på kvällen. Eller iallafall maken, jag har sagt upp mig för länge sedan på det där eftersom han är borta från tidig eftermiddag till närmare mitt i natten. Nån lär ha lite koll på barnen och jag tycker fortfarande att dom är för små för att springa ute hur som helst. Håll tummarna för att det blir fint väder, då brukar det bli mycket folk! 🙂 Gissar att jag lär ta mig en promenad med kameran iallafall.

Comments are closed.