Familjefotografering

Familjefotografering

En liten “sneak” från dagens familjefotografering kommer här! 😉

Det var Camilla med familj som var här på en av dom TFP-bokningarna jag gjort för att utöka portfolion med lite olika bilder. Det var kanske inte bästa tiden på dygnet då det blev strax före lunch och solen strålade som bäst, men jag tror vi lyckades hitta några ställen med jämnare ljus iallafall. Sen kunde jag ju bara inte motstå att ta dom med ner till Sjöbotten (första fotot) för att testa min lilla “promenad-idé”. 🙂 Tycker själv det blev en riktigt härlig bild!

3 thoughts on “Familjefotografering

 1. Jättefina och somriga bilder, det blir något alldeles extra med utomhusfotografering och “Sjöbotten” är en sådan speciell idyll. Förstår att du gärna plåtar i den miljön. Du fick också verkligen till syskonbilderna i förra inlägget.

  Snart ses vi – kram!

 2. Vilka fina kort!
  Vem vet, du kanske har tid och lust att fotografera mig och frugan när vi kommer! =)
  kram

 3. Verkligen fina bilder. Du har tänkt bra, tycker jag. Speciellt det där på Sjöbotten när du också fått solen och därmed skuggorna från sidan.
  Ett litet frågetecken, bara. Undrar om inte sommargrönskan i Rälta speglar sig i glasögonen på sista bilden? Verkar vara mer än bara ögonskugga…

  Ha en skön midsommar!

Comments are closed.

Comments are closed.