Aaahh… sovmorgon!

Aaahh… sovmorgon!

Fast jag fick kämpa på bra för att lyckas sova till 07.45! ;-D Nåja, alltid nått.

Ska fortsätta njuta av det härliga sommarvädret och samtidigt jobba undan lite som behöver göras. Det brukar bli som det blir med båda barnen hemma. Lillasyster är hemma den här veckan för dom håller på att flytta dagiset nämligen. Snäll som man är ställer man ju upp när dom frågar om barnen har möjlighet att vara hemma = desto mer hinner personalen få gjort. Lillasyster var inte speciellt missnöjd över att få lite extra sommarlov heller…

Nu blir det jobb och förhoppningsvis lite röj i huset för på midsommardagen kommer makens syskon med familj hit och grillar (as usual) och sen är det ju stort pådrag med majstångsjippot här i byn.

3 thoughts on “Aaahh… sovmorgon!

 1. Det ska bli sååå roligt att träffa dig oxå igen! =) Det går alldeles för lång tid mellan varven!
  Ja, du ska uppdatera Wp, men innan du uppdaterar det, ska du avaktivera alla plugins, går ju att göra på samma gång med rutan framför. Sen aktiverar du dem på samma sätt när du har uppgraderat WP. =) Hur simpelt och smidigt som helst!

  Kram kram

 2. Åh! Kom ju just på, att nu får jag/vi ju träffa ZEKE oxå!!!! =) =) =) =) =) =)

  Du, är det nåt vi behöver ha med oss? Täcke, kuddar, sängkläder osv?
  KRAM

 3. Mina “sovmorgnar” blir vanligen längre och längre ju längre fram i veckan det är. Studsar lätt (?) upp vid halvsex på måndagar, men på torsdagar/fredagar är det trögt att komma ur bingen till och med vid sjusnåret…

  Okej, tre övernattningar är noterat! Nu har vi i och för sej snackat lite om att sälja husvagnen, för vi använder den ju så gott som aldrig själva – men skulle den inte finnas kvar här (men det tror jag nog att den gör, för vi brukar inte vara så jättesnabba mellan ord och handling!) när ni kommer, så lovar jag att ni ska få bo i nåt trevligt tält istället! 😀

  Största problemet är väl att vi bara har en toa, och duschen dessutom på ett helt annat ställe i huset… Men maken brukar vilja ha nåt snickarprojekt under semester så han kan ju få bygga ett utedass den här gången… 😉 (Närå, det kommer att funka, bara inte alla vill gå på toa samtidigt!!! Och duschar så det räcker och blir över finns om inte annat på min arbetsplats!).

  Du kan väl mejla mej när du vet lite närmare med dagar/tider osv? Och om det är nåt speciellt ni vill göra när ni är här. Barnen och Kjell kanske inte vill fota riktigt he-e-ela tiden!? 🙂

Comments are closed.

Comments are closed.