Bröllopsdag

Bröllopsdag

Noop, inte min, utan i “hönsgården” 😉
Anna-Lena & Håkan har 10 årig bröllopsdag idag så jag blev tillfrågad om jag inte ville komma upp och fota lite, och självklart passar jag på att komma ut och öva lite. Smidigt att öva sig lite på en annan fotograf för då kan jag be henne öva lite på mig och min gubbe sen, vi som inte ens tagit några bröllopsbilder!!

Först promenerade vi iväg till deras ångbåtsbrygga för att försöka (!) fota Anna-Lena och barnen. Det visade sig vara lättare sagt än gjort att få tre barn att titta åt samma håll *samtidigt* + dessutom se hyfsat glada ut… fniss… Helt klart dagens utmaning. 😉 Vi fick oss många glada skratt under tiden och jag tror barnen mest busade med oss.

Truttmoster fångades upp och blev plötsligt så här glad

Gäller att hänga med i svängarna minsann.

Nästa utmaning blev att fånga upp den arbetande mannen för en bild tillsammans med sin fru och till slut lyckades vi få loss honom från brädor och sågspån. 🙂


En “tupp” och en “höna” på bröllopsdagen – grattis till er båda! 🙂

One thought on “Bröllopsdag

Comments are closed.

Comments are closed.