Regnet det bara öser ner…

Regnet det bara öser ner…

Från morgon till kväll… lite blött blir det!

Fast jag har haft en härlig dag ändå. 🙂
Först åkte jag upp till Stumsnäs och fotade ett 90-års kalas.
Det var väl kanske mest + från min ålder sett och jag kände inte många av dom som var där, men jag fick träffa en tjej som jag bodde granne med som barn – det var lite roligt. Har inte sett henne på… jaaaa… vad kan det vara? minst 20 år iallafall!

Lämnade kalaset på eftermiddagen och styrde kosan hemåt. Sladdade in och gjorde ett varmkorvs-inköp på vägen eftersom det var grillning på schemat. Byn hade nämligen invigning av nya ångbåtsbryggan idag och det var fullt med folk från alla håll och kanter nere vid älven. Flertalet ångbåtar hade tagit sig dit och självklart nästan alla bybor. Fullsatt blev det i tälten iallafall och trots att regnet strilade konstant så tror jag att dom flesta tyckte det var trevligt. Vi dom gick tipspromenad, och sen grillade vi mat som vi hade med oss ner och ungarna sprang och lekte i geggan. Vi lättade dock ankar och begav oss hemåt igen när lillasyster såg mer brun än rosa ut i sina regnkläder för då insåg vi att det behövdes fixas varmvatten och stoppas barn i badet! 🙂

Är det samma väderlek i morgon så dyker det nog upp bilder från båda tillställningarna rätt snart här i bloggen! 😉

Comments are closed.