Avslutning utan regn!

Avslutning utan regn!

Tänk att det höll uppe på fm under skolavslutningen. Fast det hängde bra i trädtopparna faktiskt. OK, liiiiite regn kom det, men inte mer än att man kunde räkna dropparna på ett par händer typ. Skönt!

Här tågades det till kyrkan och så hölls avslutningen där (avslutningar SKA vara i kyrkan!) och barnen sjöng och spelade och det var fullsatt av föräldrar och syskon och hela tjocka släkten. Lite sommarfeeling får man ju trots allt, speciellt när det kommer till den allra sista sången psalmen – Den blomstertid nu kommer. 🙂
Fotade lite grann, men vi satt längst bak i kyrkan så jag hade inga större planer på några superbilder.

Vi börjar väl från början – här kommer “hela skolan” tågandes, ja, dom är inte fler än så…

Eleverna sjunger (detta var den yngsta halvan av skolan)

Är man liten får man stå upp… 😉 Kan ha sina fördelar ibland.

Lärarna avslutade med en överraskningssång om ledigt hela sommaren… Inte ens eleverna visste om det.

Sen blev det tårta till alla eleverna, vi föräldrar fick inget. Fast min snälla son ville inte ha sin tårtbit så den fick jag om jag ville… kände mig lättövertalad just då. 😉

Och till lillasysters stora lycka så blev även hon tillfrågad om hon ville ha tårta, dom hade visst lite över trots allt. Hon går ju egentligen inte på skolan ännu så hon skulle inte ha fått, men så klart suktade hon och blev överlycklig när hon fick hämta en bit. Kakmoster nr 1 nämligen!

Blev en lyckad förmiddag och barnen var glada över att det ääääntligen var sommar! Fast just nu känns det int så somrigt när regnet strilar ner och man vet att det skulle bli riktigt gräsligt mycket regn i morgon. Blä! Jag som ska iväg och fota ett 90-års kalas i morgon! Tur dock att det finns bystugor för festen blev omdirigerad till en sån istället eftersom det sett dystert ut på väderprognosen ett tag nu och ingen ändring i sikte.

Comments are closed.