Fotovandring 24 Juli?

Fotovandring 24 Juli?

Fick just uppmärksammat för mig att den 24 Juli (lördag) är det World Wide Photowalk.
Självklart började jag gräva om det fanns något här i Sverige, och döm om min förvåning när det faktiskt startats en grupp i Falun!

Nån som vill hänga med på det?
http://worldwidephotowalk.com/walk/falu-dalarnas-lan-sverige-tiskenparkeringen/
Funderade på om jag skulle anmäla mig, eller alternativt starta en egen fotovandringsgrupp i min egen byhåla eller nått… 😉

Har ju sagt flera gånger att det vore skoj att träffas ett gäng och gå fotopromenad tillsammans så en sån här dag vore det väl ett ypperligt tillfälle – visst?

Vill du söka efter en fotovandring närmare dig så börja på den här sidan

WorldWide Photo Walk


och så klicka på Sverige och fortsätt sökningen, tror det fanns ett par i Stockholm, nån i Eskilstuna och nån uppåt Sundsvall faktiskt. Och finns det ingen där du är så går det bra att starta en egen!

Nån som hänger på?

2 thoughts on “Fotovandring 24 Juli?

  1. Åh, det skulle vara hur kul som helst att komma upp till Dalarna och gå en fotovandring med dig. Jag har jobbat hårt med att bli bättre med mina kameror och såg detta om den 24 juli på en bloggrunda i fotobloggar i går.
    Jag måste bara kolla med sonen och exet hur det ser ut den helgen.

    Kram, Gunvor

Comments are closed.

Comments are closed.