Vilket förmiddagspass!

Vilket förmiddagspass!

Som sagt, uppe med tuppen och var ute och red i det härliga vädret. Fåglarna kvittrade och det var så uuuunderbart. Pigga glada hästar som helst velat dragit järnet mest hela tiden men dom fick allt hålla sig på mattan en stund.

När jag kom hem var klockan knappt halv tio så jag fick nått ryck och ägnade en kort timme åt följande:

Just det – mina fönster! Kan ju inte direkt skryta med att dom är putsade speciellt ofta och ärligt talat minns jag inte ens när jag gjorde det sist. Absolut inte förra sommaren, möjligen för två år sen men jag är osäker på det… kan alltså lika gärna vara TRE år sen!! *suck* (fast jag hoppas det bara är två år sen… fniss det är illa nog det)

Nåja, nu kan man titta ut iallafall och det blev förvånansvärt ljust i köket. HAHA! Tyvärr skulle det ju skitregna ett par dagar nu så vi får väl se om dom gror igen direkt eller inte. Fast då kan man ju hastigt ta utsidan bara. Gick så himla smidigt nu när vi har altan på båda sidorna så båda fönstren i köket + ett av vardagsrumsfönstren kan man ta utifrån och slipper klättra i fönster eller på stegar. Skönt!

Fixade några fler lammis-kort igår kväll som ni kan få ta del av nu. 🙂


Den här är så gullig… alla små lammisarnas krulliga rumpor.


Den är är väl kanske inte gullig på samma sätt som lammisarna, men rätt häftig. 😉 Alla nakna fårmammor runt matbingen. Det låg mest mat kvar i den här så därför samlas dom runt samma allihopa fast det blir så trångt. Dom har en till sån här rund, men där stod nästan alla lammen istället. 🙂

Om några veckor får dom säkert gå ut på grönbete och det ska bli så roligt att se alla lammen när dom kommer ut för det brukar vara “lammrace” på kvällarna och dom springer runt som ett stort fiskstim i hagen.

Näe, om man skulle gå ut och njuta lite av det fina vädret innan regnplasket drar in kanske.

Edit – fick lov att gå in och testa att göra dom här fotona fullstora oxå för att se hur det ser ut med dom stående. Blir dom för stora så det inte går att se tydligt vad det är för att man måste scrolla?? Feedback ang. det tack. 🙂

One thought on “Vilket förmiddagspass!

 1. Men vad är det här för orättvisa!? Blå himmel och SOL???

  Du skulle bara veta vad det REGNAR här… Suck! Men man behöver förstås inte ens tänka tanken på att putsa fönster!! <:-)

  Nä, jag har talat väldigt tyst om det där 2,8-objektivet. Vet inte varför egentligen – men man KAN BARA INTE slänga ut hur mycket pengar som helst på fotoprylar, tycker nog de flesta…?

  Men visst kan man det!!! Och jag är verkligen supernöjd med det!!! 😀

  Close up-linsen köpte jag på postorder från Foto/Video, men den firman har bytt namn nu till Rajala-nånting, och när jag kikade runt lite på deras sida verkar det som de har bytt sortimentet också lite grann – iallafall så hittade jag inte den linsen där längre… :-/ Och jag har dessvärre inte hittat den nån annan stans heller – så jag börjar nästan undra om det är en produkt som har utgått ur Canons sortiment? Himla synd i såfall…

  Jag har inte testat hur andra närbildslinser/-filter är, men vad jag har sett i bloggar och så där så funkar de ju bra. De kostar ju inte så många hundralappar (min gick på en dryg tusenlapp), så det kan väl vara värt att pröva. Men du har väl ett macroobjektiv – eller minns jag fel nu…?

  Vår husvagn kan ta fyra personer, om ni skulle kunna tänka er lite camping på garageinfarten då i augusti… 🙂

Comments are closed.

Comments are closed.