Tuppen och jag.

Tuppen och jag.

I morgon lär det till att vara uppe med tuppen – JÄSP!
Ska försöka hinna rida nämligen innan gubben åker till jobbet eftersom jag har lillasyster hemma. Blev lite mekkigt, men enda lösningen var som sagt att sticka ut i ottan. Torsdag och Fredag vankas det visst regn och det kan ju vara hur mysigt som helst, men helst inte att rida i. 😉

På söndag rider vi lektion igen och det känns väl sådär med tanke på att min häst knappt har gått på två veckor pga alla möjliga omständigheter som blivit. Delvis mitt eget fel att jag varit “lat” och inte orkat gett mig ut själv när jag haft tillfälle men det har å andra sidan bara varit ett par sånna. Funkar antagligen lite bättre bara lillasyster blir större och kan vara ensam hemma, då kan jag ju sticka iväg och rida även om barnen är hemma liksom.

Har VABat idag med så det blev lite snabbjobb en timme på morgonen innan gubben stack och sen har jag försökt göra annat via datorn inne som jag kunnat. På eftermiddagen tog vi en promenad i solen och fixade vatten till hästarna. Ingen söndagspromenad direkt, för vi pratar cykelkärra med 100L vatten på + en stycke lillasyster som passar på att åka snålskjuts. 🙂 Ett lätt motlut i ett par hundra meter gör att man får testa musklerna en stund. När vi kom hem satte vi oss i solen på altanen och njöt av fika och solens värme. VAB sa jag? Jo, vi har fått retur på sån där jobbig hosta så det hostas och hostas så fort lillasyster gör något och allra helst på nätterna så det blir ganska tröttsamt. Då är det skönt att kunna vara hemma och ta det i sin egen takt och kunna vila när man behöver.

Visst ja, fotade ju faktiskt lite får och lamm idag, ska se om jag kan få ur dom ur kameran. Tills vidare kan ni få se ett annat gulligt kort jag tog häromdagen när vi var ner till “lammisarna” och hälsade på. 🙂

Comments are closed.