Onsdagens foton

Onsdagens foton

Nu har jag fått ok från Eva att jag får visa bilderna så här kommer ett par från i onsdags då jag var upp till deras härliga by och såg mig omkring. Jag har fått det stora förtroendet att fota deras bröllop och det ska bli så himla roligt och spännande. Vi åkte runt och tittade på hur det såg ut på lite olika platser där vi kan tänkas fota lite porträtt mm efter vigseln och det gick ju inte att motstå att provfota lite. 🙂


Hur fint som helst med hela Siljan bakom.


Eftersom dom slapp få solen i ögonen passade jag på att blända dom med reflexskärmen istället. 😉 Närå, det var så klart inte meningen att det skulle bländas, men det var lite knepigt att hålla i den och fota samtidigt.


Här är vi på ångbåtsbryggan och ni kan läsa er till i vilken by vi höll hus.

2 thoughts on “Onsdagens foton

  1. Fina kort på ett fint brudpar! Säg till om du behöver hjälp med att hålla skärmen igen..hehehe!

Comments are closed.

Comments are closed.